Ness
per en 13 Gener 2011
765 Vistes

Avui hem aprofitat que els meus pares han sortit a comprar unes sabates. La casa ha quedat mig buida per a la Música. La nostra gateta estava al menjador. Està pioca de tant menjar compulsivament. Ara ja es troba millor.

Quan he tornat de l'otorrino, m'he cenyit el Clarinet al coll -JA TINC LA CORRETJA QUE M'ALLIBERA EL DIT GROS DE FER FORÇA, TALIA!!!!- i ja he començat a fer Música. El meu germà Joel ha col·laborat. Ell al piano i jo amb el meu amic.

Hem començat amb Els Segadors. Caram que queda bé! Després amb un lied de Schubert, un tros perquè no me'n sé més... Llavors m'ha transcrit a un to que jo pogués tocar -la menor- El Testament d'Amèlia i que també me l'ha acompanyat amb el piano. M'ha fet sentir tan bé!!!!

De sobte, han tornat de compres. He fugit escales amunt, a tancar-me en una habitació petita.

He estudiat una mica; he comptat... i per acabar-ho d'arrodonir he reptat al meu germà a fer el cànon del Frêre Jacques. Jo amb Clarinet i ell amb Flauta de Bec. M'he sentit superior. A ell no li sortia... Potser ho hauria d'haver fet amb Contrabaix.

El dit, malgrat l'ajuda de la corretja, m'ha fet mal però, ara, l'esquena me'l triplica. I al braç, tendinitis.

Aiiiiiiiiiiii, m'agrada que quedi bé!!!!

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
Talia
ole ahiii!! el teu dit deixarà de sofrir!!!!!!!! 😛 segur que val la pena!!! molt d'ànim serraca!! 😄 com sempreee!!!! 😄 la pràctica anirà llevant dolors, ja veuras 😉 (m'agraden molt les ganes que has agafat... l'interés... en serio, és d'admirar!! 😃)
14 Gener 2011
Ness
Fa només 2 mesos. A les classes de 1/2 hora t'expliquen amb quins forats fas les notes. Després et fan llegir les notes al pentagrama. Jo de fet ja ho portava mig fet perquè d'això ja en sé una mica... El que em fa més ràbia és haver de comptar: la durada de les notes. Rodona, blanaca, negra.... Sí,... Veure més
14 Gener 2011
Maijo
ja voràs quan comenses a tocar en temps més ràpids...la cosa es complicarà, però val la pena! ÀNIMS!
15 Gener 2011
Ness
Gràcies!!!!!
15 Gener 2011