per en 10 Gener 2011
1,397 Vistes

Avui hem parlat a classe de l'Eva sobre diferents tipus de plans, ens hem iniciat al món de la imatge.

Jo no he pogut assistir a aquesta classe per motius laborals (he hagut de substituir una comapnya de feina), però sé del cert de què parlàven. Aquest és un tema que m'agrada molt i em sap molt de greu haver-me perdut aquesta classe. Jo he estudiat 4 anys a l'IEFC (Institut d'estudis fotogràfics de Catalunya), i aquest tema dels plans ja el vaig tractar a fons a primer. Trobo que és molt important el pla d'una imatge, és on es veu si realment la imatge ha estat mínimament estudiada. Jo sóc més aviat del aprer dels fotògrafs puristes, aquells que deien que no es podia reenquadrar una imatge un cop s'ha disparat. Jo prefereixo tocar les imatges el minim possible i fer que a l'hora de disparar sigui quan realment treus l'imatge desitjada. És brutal tot el que pots arribar a explicar a traves d'un pla o un altre i trobo que és un tema fundamental en la fotografia.

Publicat a: Educació
Sigues el primer a qui li agrada això.