Raquel Canet Sancho
per en 9 Gener 2011
1,767 Vistes

Hola flogcaters!

Mireu quines hores son i jo encara per ací... bé, per ací no, estavem al sofà i hem tingut una llarga conversa jo i dos companyes de pis sobre temes diversos; la creació del mon, les religiones, Déu, amors, desamors, sexe, drogues, enfermetats, familia, etc... unes quantes hores hem estat ahi, i es que de vegades també abellix. Abellix riure, plorar, parlar... Fins i tot hem llegit correus, cartes, hem mirat fotos d'amors passats! Un poc de tot per posar punt i final a un dia normal.

M'ha recordat tot açò a correus kilomètrics que a tots ens han fet plorar, veritat? A missatges al mòbil que has llegit i rellegit 500 vegades... Esperar il·lusionada que l'altre es connecte simplement, o esperar que et conteste a eixe correu que has rellegit també unes altres 500 vegades abans d'enviar-lo. Esperar una cridada i que quan sone el telèfon no saber si agafar-lo o no. El nerviosisime de veure per primera vegada algú.

Ara m'he passat com 30 minuts esborrant tots els correus que tenia a la safata d'entrada, uns 4000 que havia anat deixant i he guardat els very important... he tornat a llegir alguns, i tot això i allò :)

Tinc dolor d''esquena d'estar ací al llit sentada, així que crec que aniré a dormir que és... super tard, ja feia temps que no dormia fins estes hores i més... estant al pc, ja feia temps, ja...

Bé, un beset preciosos... fins demà o fins d'ací unes hores... que hauré d'alsar-me a estudiar!!

Publicat a: Reflexions
Àlex Palomares Gascón
i jo !! 😛 !!! Que hi ha gent fent feïna xDxDxD Anims raq !! Que segur q t'ho traus !!! i si !! ho hem fet mols cops aixo de rellegir els missatges/correus jeje Bona nit preciosa 😃
9 Gener 2011
Raquel Canet Sancho
Ja estic amb els colzes a punt!
9 Gener 2011
Talia
segur que t'han vingut bé les xarradetes ixes... ale, ara a estudiar... molt d'ànim xunxunxunxunga (8)!!!!!! 😄
9 Gener 2011
Algú
Per què serà que sempre trobem coses millors a fer abans que posar-nos a estudiar? De vegades va molt bé xerrar amb una altra persona sobre temes diversos (he trobat a faltar-hi la música..) 😛 un petonàs bonica, que vagi bé el dia!
9 Gener 2011