Ness
per en 30 Desembre 2010
847 Vistes

Cada any, per les mateixes dates, ens tenen acostumats a enganxar-nos un ninotet de parper a l'espatlla.

El partit de costellada entre Els jugadors que els equips estrangers cedeixen a "Catalunya" per guanyar, sempre.

L'altre dia llegia a no sé on que ja no queden Països que vulguin jugar un partit amistós amb Catalunya.  Aquesta vegada han hagut d'anar a buscar el planter de l'exèrcit espanyol a l'Afganistan i, a més, recordem-ho de passada, Honduras hi va haver un cop d'estat i qui mana, és de dretes, un dictador, blanquito,  que PERJUDICA A LA POBLACIÓ INDÍGENA DEL PAÍS! Com se'n diu d'això? A veure si en JumpyCat m'hi ajuda?

Vaja, ja podem quedixar-nos que el Barça el financia un estat amb les mans tacades de sang i d'alguna cosa més...com se'n diu? discriminació. O té un altre nom? Hondures és un estat criminal que ha fet un cop d'estat i no ha estat reconegut per cap país:

http://ca.wikilingue.com/es/Cop_d%27estat_a_Hondures_de_2009

Sabeu que els de SOS Racisme, s'inveten racismes?

Si els "atacats" són els desgraciats del planter de l'exèrcit espanyol a l'Afganistan o qualsevol moret que ha vingut amb pastera, aleshores és "racisme" però, quan l'"atacat" és ric i negre,  aleshores no n'hi ha. -Rodney Mack era un Músic nordamericà, trompetista,  invitat per l'OBC fa uns anys a Barcelona,  que va ser agredit per la Policia Estatal española i els amiguets de SOS racisme i els Sucialistes van callar com murris i no van exigir  cap condemna dels fets. Hi governava el PP. 

De debò que us creieu aquesta merda? Tan innocents sou? Apa, que també heu llepat una bona innocentada, eh!

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
que fa de metge?
5 Gener 2011
Xavier
jejeje, si, igual és el teu metge de capçalera
5 Gener 2011
Ness
el meu no es va presentar. És dels que té més feina de tot l'ambulatori de sabadell, on vaig. Però suposo, que aquest metge que es va presentar, pot viure de la seva feina i no com alguns que van de vividors al Parlament....
5 Gener 2011
Ness
és el que vam votar...
5 Gener 2011