German
per en 12 Desembre 2010
1,734 Vistes

Hola, em diuen Sor Raimunda, tinc 32 anys, quasi 31, visc al convent dels Porxets, sóc una monja moderna, duc habits però amb unes esportives NIKE, que passa? a mi també m'agrada correr... La meva millor amiga es Sor Rita, es americana, la pobra te 33 anys, quasi 37.

Vaig decidir ser monja perquè les matemàtiques no les duia molt be a l'escola, la vida de monja és molt divertida. L'altre dia va vindre el senyor Bisbe, vam fer una orgia recordant els temps de Maria Castanya, la patrona del convent. 

Fa unes setmanes ens van dir que les monges del convent, podrien participar en un LiP DUB, i així va ser, el dia 11 de decembre, a les 9:30 del matí, totes les mongetes del convent, menys Sor Consol, vam acudir al mercat central, i no va ser per comprar carn a la Tave, ni a Cipriano, no no, va ser per rodar el primer LIP BUD que ha vist sueca en la seva història.  

I així quan vam acabar, sobre les 10 i pico del matí, decidirem anar a la taverna que hi ha baix del convent, antic Gambrinus, actual Porxets, com no, les mongetes del convent, duiem companyia, el nostre Bisbe, que és molt bo i li agraden molt els xiquets, els nostres veïns del segon pis, els Grecs, i els nostres fills, que viuen amb nosaltres al convent. Després per acabar el LIP DUB ens vam reunir tots a la plaça del ajuntament, davant de casa. I així hem passat les mongetes del convent, un dia més sense el nostre crist, que tenia que treballar, anava amb uns monstres d'altra galàxia que viuen al costat del convent, la nostra senyora Ramoneta, que des de que es va cassar ja no l'hem vist pel convent, i com no la mare de deu, que estava d'organitzadora de l'acte, quina influència te! Verge Santa! 

Així que salude a tothom que ens va veure i ens va saludar cordialment!

Fins a la pròxima.  

Sor Raimunda

Publicat a: Personal