Daniel OG
per en 10 Desembre 2010
41,702 Vistes

Missatge dels ANONYMOUS  (Amb motiu de l'Operació Payback i defensa de Wikileaks)

Logotip d'Anonymous

El nostre missatge, intencions i objectius potencials.

"Aquells que neguen la llibertat als altres, no la mereixen per a ells mateixos."
- Abraham Lincoln

"Aquell que sacrifica la llibertat per seguretat, no mereix cap de les dues."
- Benjamin Franklin

Hola, món. Som Anonymous. El que sapigueu o no sapigueu sobre nosaltres és irrellevant. Hem decidit escriure a vosaltres, als mitjans a tots els ciutadans i ciutadanes del món lliure per a informar-vos del nostre missatge, les nostres intencions, objectius potencials i la campanya que hem posat en marxa per la llibertat.

"Això és cert -
Sota l'imperi dels grans homes
La ploma és més poderosa que l'espasa.
"
- Richelieu o la Conspiració, Edward Bulwer-Lytton

El missatge és simple: Llibertat d'Expressió. Anonymous està fent una campanya pacífica per la Llibertat d'Expressió a tot arreu i en totes les seves formes. Llibertat d'expressió per: Internet, el periodisme i els periodistes i els ciutadans de tot el món. Al marge del que pensis o vulguis expressar: Anonymous està fent campanya per tu.

Les recents notícies sobre les nostres campanyes han estat, en el millor dels casos, mal informades. Anonymous no és sempre el mateix grup de gent. Es diu de la Constitució dels Estats Units que és un document viu, perquè es pot editar, esmenar, modificar d'acord amb la voluntat del poble per acomodar-se a les necessitats del poble. De la mateixa manera, Anonymous és una idea viva. Anonymous és una idea que es pot editar, actualitzar, esmenar, canviar en un instant. Som una consciència viva. No som una organització terrorista com els governs, els demagogs i els mitjans us voldran fer creure. En aquest moment Anonymous és una consciència concentrada en una campanya pacífica per la Llibertat d'Expressió. Demanem al món que ens doni suport, però no per nosaltres, sinó per vosaltres mateixos. Quan els governs controlen la llibertat us controlen a vosaltres. Internet és l'últim bastió de llibertat en aquest món tecnològic en constant evolució. Internet és capaç de connectar-nos a tots. Quan estem connectats som forts. Quan som forts tenim poder. Quan tenim poder som capaços de fer l'impossible. Per això és pel que el govern està actuant sobre Wikileaks. Això és el que temen. Tenen por al nostre poder quan estem units. No oblidem això.

"... Hem de témer als homes malvats. Però no hi ha maldat que hàgim témer més que la indiferència dels homes bons."
- Monsenyor, Boondock Saints

Les intencions de Anonymous són clares. No som vigilants, tot i la cita d'Boondock Saints, som persones en una campanya per la llibertat. La intenció de Anonymous és canviar la visió que actualment tenen els governs i la gent sobre la veritable Llibertat d'Expressió i Internet. Anonymous està disposat, preparat i capaç per fer campanya per la llibertat de tots i totes. Estem en campanya ara mateix, mentre llegeixes les notícies, veus televisió, discuteixes amb la teva parella, vols als teus fills, odies al teu veí, critiques a la persona que tens al costat. Estem en campanya. L'objectiu és simple: guanyar el dret a mantenir Internet lliure de tot control per part de cap entitat, corporació o govern. Farem això mentre ens quedi alè. No ho fem per nosaltres mateixos, sinó per tot el món i la seva gent.

"La veritat és presa per traïció en l'imperi de la mentida."
- Ron Paul

Pareu atenció ciutadans, governs, món. La campanya pacífica de Anonymous se centrarà en qualsevol organització, corporació, govern o entitat fins que Internet sigui veritablement lliure.
Anonymous està fent el que moltes campanyes reeixides han fet abans: una asseguda. Potser és difícil de comprendre, però una asseguda digital és la forma més eficaç de mostrar que tots i totes mereixem la Llibertat d'Expressió i un Internet lliure. El nostre mètodes poden semblar, des de fora, cruels amb les entitats a què es dirgie la nostra campanya, però recordeu que donant suport a la censura, el que estan fent és negar-nos a tots un dret humà fonamental. Qualsevol persona, corporació, govern o entitat que deixi de donar suport a la censura i comenci a promoure la Llibertat d'Expressió i un Internet lliure es convertirà en el nostre aliat. Anonymous, en aquest moment, vol persuadir en lloc de danyar-los. Estem en campanya per la llibertat de tots, fins i tot dels que se'ns oposen.

No ens tingueu por. La campanya de Anonymous no pretén fer mal a cap ciutadà individual, ni organització, pàgina web o govern que doni suport a una veritable llibertat d'expressió. El passat de Anonymous no és el nostre futur. Som aquí per tots vosaltres, per fer campanya per tots vosaltres. On altres han promès i fracassat, nosaltres mantenim aquesta promesa i perseverarem, per tots.

No tot el que s'atribueix a Anonymous és obra nostra. No som la mateixa consciència a cada hora, mes o any. No cregueu tot el que sentiu o llegiu a les notícies. A Anonymous sovint se li atribueixen accions que no pertanyen a la campanya de Anonymous. El nucli veritable de Anonymous és aquí per ajudar el món lliure. Anonymous vol representar la veritat i demana el mateix dels ciutadans, els mitjans i els governs.

Publicat a: Personal
Albert
Força, Anonymous!
11 Desembre 2010