Daniel OG
per en 10 Febrer 2010
1,227 Vistes

Em sembla alucinant i no comprensible com alguna empresa del caràcter de BBVA (Banc Bilbao Vizcaya - Argentaria) encara utilitze de manera preinstalada i obligatòria Internet Explorer 6 en les oficines i les sucursals bursàtils.

A més, en alguna recomanació de la seua pàgina web encara es veu que la pàgina està optimitzada per a 800x600 (!) i Internet Explorer 6.

Tot i que s'han corregit la majoria, encara ocorren errors de compatibilitat amb navegadors estàndard.

En definitiva, un banc que presumeix de ser el més segur via Internet utilitza i alenta usar Internet Explorer 6, el pitjor navegador de l'actualitat i el més insegur (no perquè ho diga jo, sinó totes les companyies de seguretat)... i després et posa mil claus per a realitzar operacions per internet, que si clau d'accés, que si clau d'operacions, que si targeta de coordenades...

A tot això, microsoft va alliberar fa uns pocs dies un pedaç que solucionava (en teoria) una vulnerabilitat que quedava pendent de resoldre des de fa més de 17 anys.

Espere que algun BBVA passe algun dia per aquí i comunique a qui corresponga que renove tan obsolet navegador i sistemes privatius insegurs.

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.
Talia
ouch! doncs q no presumisquen tant doncs... xD
14 Febrer 2010