Xavier
per en 13 Novembre 2010
1,757 Vistes

Estem en temps de crisis i molts de nosaltres les passem magres per arribar a final de mes ...

Un bon dia un bon amic meu em va dir, "ostia tio, fa tres anys que persegueixo a l'Assistent Social i no em vol donar cap ajuda ..."

Jo li dic, "no pateixis ...", agafo un paper de cinc centímetres per cinc centímetres i li escric tres línies, i li dic "tornar-hi, i li tornes a demanar i si es negue a ajudat, li ensenyes aquest paper ..."

El tio va a l'Assistent social, li comence a demanar algun ajut ... i la tia comence a fer que no amb el cap ... el meu amic s'ho ensume ... i li diu " saps llegir ?", l'Assistent Social tota blanca, es comence a posar roja, per de ràbia ... i li respon "es clar!", el meu amic treu el paper, i li diu "té, llegeix !", llavors la tia comence a fer de forma més brusca que no amb el cap i li diu, "va, vine la setmana que ve a l'Ajuntament que parlarem els tres amb l'altra Assistent Social i ja et donarem algo ...", dit i fet, després d'aconseguir la corresponent ajuda econòmica, el meu amic, em torne a trobar i em diu "Xavi, pel mes que ve, vull que m'escriguis un paper el doble de gran, aviam si així em paguen el doble ..."

Publicat a: Dret
Maijo
i què possava al paper?
13 Novembre 2010
Xavier
lo seu hagues sigut una dedicació d'amor ... però en ocasions és més efectiu algun text juridic a l'estil de SOL·LICITO COPIA INTEGRA DE LA MEVA DOCUMENTACIÓ DELS SERVEIS SOCIALS. Aixó a bon entenedor ja sap, que l'administrat ( el meu amic ) ho usara en contra del administrador ( l'Assistent Social... Veure més
13 Novembre 2010