Xavier
per en 11 Novembre 2010
1,915 Vistes

Quan hom té un procediment judicial i té representació processal, és a dir, en aquell procediment judicial té designat a un Advocat, ja sigui del Torn d'Ofici o particular, independentment del moment en que es trobin les actuacions judicials, el que hom a de fer és no fiar-se mai del seu propi Advocat, ja que en moltes ocasions el pitjor enemic en un procediment judicial és el teu mateix Advocat.

Hom, el client ha d'agafar el suficient COooooooooooRatge, i comunicar-li al seu Advocat que vol COPIA INTEGRA DE LES ACTUACIONS, li ha de dir textualment això i així, l'Advocat l'entendrà perfectament i es quedara parat i blanc ..., acte seguit el 99,9 % dels Advocats li respondrà al justiciable amb mala llet i amb males formes, PERQUÈ VOLS LES ACTUACIONS !? QUE NO CONFIE AMB MI !? El justiciable ha de respondre: TOTALMENT HI CONFIO EN VOSTÈ, I ES PER AIXO QUE ESTIC CONVENÇUDA DE QUE NO LI IMPORTARA GENS PASSAM LA COPIA INTEGRA DE LES ACTUACIONS. Acte seguit l'Advocat és començarà a posar vermell i respondrà: AIXO ES UNA FALTA DE RESPECTE ! El justiciable ha de respondre-li: NO ! DISCULPI, LA FALTA DE RESPECTE EN TOT CAS ES DE VOSTÈ CAP A MI, JA QUE JO COM A CLIENTA SEVA I PART INTERESSADA EN EL PROCEDIMENT TINC DRET A OBTENIR LA COPIA INTEGRA DE LES ACTUACIONS PER AL MEU CONEIXEMENT COMPLERT I ESTUDI TRANQUIL A CASA MEVA, QUI ESTA FALTANT AL RESPECTE, ES VOSTÈ A MI AMB LA SEVA ACTITUD ! JA QUE NI EM DEMOSTRE CONFIANÇA NI TRANSPARÈNCIA DE MOMENT.

Arribats en aquest punt poden passar diverses coses:

1.- Que el justiciable tingui Procurador en el procediment i l'Advocat es negui a passar-li la copia integra de les actuacions argumentant que com que té procurador això no és feina seva. Si fa aquesta argumentació l'Advocat, hom s'ha de despedir de l'Advocat molt amablement, i comunicant-li que de forma immediata es posara en contacte amb el seu procurador per demanar-li la COPIA INTEGRA D'ACTUACIONS i aquest, el procurador li facilitarà

2.- Que el justiciable no tingui Procurador i l'Advocat continuï negant-se a donar-li la copia integra de les actuacions. Això molt probablement voldrà dir que estem en un Judici de Faltes, acte seguit el justiciable li ha de comunicar a l'Advocat que ho sol·licitara personalment al Jutjat corresponent ja que hi té Dret.

3.- Que el justiciable tingui Advocat i Procurador i cap d'aquests li vulguin passar la copia integra de les actuacions, llavors el que el justiciable a de fer és presentar una Queixa contra el Procurador per aquest fet al Col·legi de Procuradors on estigui Col·legiat el Procurador i un escrit exposant el tema al Jutjat on estiguin les actuacions adjuntant l'escrit de Queixa al Col·legi de Procuradors amb el segell de recepció de la Queixa i sol·licitant directament via l'escrit la COPIA INTEGRA DE LES ACTUACIONS al Jutjat. Molt probablement no li facilitaran el Jutjat però això únicament depèn del criteri del Secretari Judicial corresponent, per tant, val la pena provar-ho.

P.D. Si feu això de sol·licitar la copia integra d'actuacions al vostre Advocat, jo us aconsello que porteu amb vosaltres una gravadora de veu ( en n'hi han de bones per 50 euros ) al damunt, ja que molt probablement us comenci a insultar, etc. D'aquesta manera si actue així el respectiu Advocat li podreu presentar una Queixa amb proves al seu Col·legi d'Advocats i una denuncia davant el Jutjat de Guàrdia amb proves contundents.

Aquest article esta dedicat a les justiciables que com a esport preferit tenen el penjament d'ous d'Advocats.

Publicat a: Dret
Blanca Gómez Roca
jajajajajaaj, boníssim, jajajaja encara ric, deu meu aixó crec que ho faré, fa dos setmanes em van suspendre l'ultim judici que tenia amb la feina, després de gairebé 5 anys.... ja era hora, al meu marit , l'hi vai dir, Xavi tinc tantes ganes de tancar aquesta etapa i començar una de nova.............. Veure més
11 Novembre 2010
Xavier
si és Advocat particular, jo cambio immediatament, ho pots fer.
11 Novembre 2010