Blanca Gómez Roca
per en 9 Novembre 2010
1,557 Vistes

Per la pasta

500 gr. de patata

300 gr. de sucre

300 gr. de patata

Jo el dia abans faig bullir les patates amb la pela, desprès que es refredin els hi trec la pell, i faig la pasta i la reservo a la nevera fins l'endemà.

Aquí comença la vostre imaginació, els pinyons, sucre fi, cireres, Ametlla, cafè, codony, xocolata, pell de llimona.... al vostre gust .

Que us vagi de gust.

Bon profit!

P.D.: nosaltres aprofitem per fer panellets amb família, els petits el grans.....

Sigues el primer a qui li agrada això.
Blanca Gómez Roca
ja esta penjadaaaaaaaaaaaaaaa
15 Novembre 2010
Agraït, ala meua terra en em fèiem abans
24 Novembre 2010
Blanca Gómez Roca
a casa som la meitat Gironins i la meitat Valencians, i la meitat de la teva terra no sabien ni el que era i aquest any, jo pensant que era tipican en temps de panellets i moniatos, i castanyes la famili de la terra valenciana, va quedar alucinadaaaaaaaaaaaaaaaa i encantada en els panellets i les ca... Veure més
25 Novembre 2010