Talia
per en 31 D'octubre 2010
2,640 Vistes

31d'oct, 2010

Acabe de vindre del Hot. He agafat el carpesano de mickey amb el pop-art de princeses, la felicitació gegant i ma carta, i m'ho he pujat a l'habitació.

M'he posat el pijama, el de Bob esponja encara no... i m'he rellegit la carta de la senyoreta que viu al Carrer Principal de Ceres, País De Culorins, o siga, jo. ^^ M'he tornat a posar a plorar =) En diferència de que ara no he pogut rebre un abraç... o sí! que botons! jo t'abrace quan vull i com vull pse!!! Bueno, supose que no, però pse xD

Eres la millor. Ja t'ho he dit abans en un missatge. Algún cop t'he dit eres la millor amiga, eres la millor baixista, eres la millor princesa. Però mai t'havia dit eres la millor.

Saps? Odie ixa frase. La gent l'usa massa vegades. I molts menteixen quan la diuen. És una frase massa gran per utilitzar-la tan mal...!!

Alguna vegada me l'han dit, però mai  me l'he cregut. I mai he volgut dir-li-la a ningú, em feia tanta por, per què com he dit, diu tantes coses...! Però ara te la dic a tu, siguent, que jo recorde, la primera vegada que ho dic convençuda. O, al menys, des del cor.

Hui he sentit tant... Tinc tantes ganes de dir-te com m'he sentit, per a lo bo i per a lo mal. Encara que molts dels sentiments que et contaré, ja els sabràs, inclòs, pot ser, els has viscut tú també. Normal, corbata al poder! ^^
(afegit ara: ja t'he contat moltes coses pel msn...!! i ja m'he quedat agust, supose que segurament traga el tema un altra vegada en alguna conversa, conversada xD)

És magnific tenir-te al costat! Crec que amb tu  mai em podria sentir sola. I així ho senc ara... i és que t'importen tant les coses que a mi m'importen..!!! i coneixes tan bé quines són ixes coses...! Al·lucinant!!

[...]

Tinc moltes coses que agrair-te en general, i d'ahir en especial.

D'ahir... doncs gràcies per estar-hi simplement. Gràcies per la il·lusió que m'aportares, per la calma i per tants moments de telepatia. Gràcies per preparar-ho tot, amb mi. Gràcies per fer tant teu el meu aniversari...

       

I de la resta dels dies passats... gràcies per pensar el que penses de mí. Gràcies per importar-te, per preocupar-te, per escoltar-me, per parlar-me també com ningú em parla. Gràcies per comprendre'm. Gràcies per les mirades, pels abraços i pels petons. Gràcies per tots aquells fins a la lluna i turnà! que em cantes. Gràcies per coneixer-me de debò i seguir esitmant-me. Gràcies per saber que sóc una xiqueta gran més madura que la majoria. Gràcies per estar al meu costat i no voler anar-te'n mai. Gràcies per valorar-me tant... i tant, i tant. Gràcies per valorar-me sempre, i no en ocasions.

I seguiria... tetot...

 

Cada vegada tinc més clar qui sóc i com sóc, i qui són els que em rodegen i com són. I qui són els que tinc al meu costat, i com són.

Publicat a: Personal