Talia
per en 19 D'octubre 2010
7,194 Vistes

19 d'octubre, 2010

Hem acabat abans d'hora la classe de direcció de fotografia. Se m'ha fet pesada. Era classe teòrica, de conceptes que ja he donat en altres assignatures, que ja coneixia. Si hagués estat asseguda prop de la porta, segurament me'n hagués anat abans d'abans d'hora.

Em pesen els ulls. Aquest matí era normal per què sempre costa despertar-se. Em costa tenir-los oberts, i no tinc son. Els note com plorosos, i estic bé. Per què d'acó poquet és el meu aniversari i ningú ha de fer-me sentir mal fins el 28, o això. Per favor, per favor!!!

A mitja classe m'ha tremolat la cama. Tenia un missatge!! xan xan! que emocionant és que t'envien un missatge, menys quan l'obris i resulta ser de publicitat! psé. Ma princesa està malalteta i ja sap de que, però està bé, per què jo la cuide ^^ Sempre ho faig, psé.

Estic a la porta de la següent classe. Falten encara 40 minuts per a que comence. M'agradaria que fos una classe teòrica per què no porte re per ensenyar-li i com que són treballs d'escnejar, la classe no m'aprofitarà de res, i estaré escoltant com xarren, o em passaré pel flog.cat o per altres llocs, o passaré aquest article al blog (es això el que estic fent, però seguiré copiant) o no sé. Si em senc capaç de concentrar-me, fins i tot podria fer feina, presi que no és el jefe.

Tinc ganes d'arribar a casa. I encara em queden horetes per fer-ho. Només arribe, em posaré el pijama i supose que ja serà hora de sopar.

Després pense anar a recollir-te i anirem a Calisto. Que comença per C, com les coses que he començat a escriure abans i les aprofite ara i ho allargue.
 Més coses que comencen per C:

Corbata, cançó, calaix ple de Colors, per pintar Cartolines en forma de grans Cors ^^

Caixes amb Cent sorpreses, alguns Castells de princeses.

Canastes que fem de Cul, Carasses Clucant un ull.

sudadera Carabassa, Coleteros de Bob Esponja i demés, Caramels gummy's. Ceres, les de pintar?, tenda de Campanya en un Camping d'un raconet de ma Catalunya particular. Cola de supermercat no acceptada a l'scatergoris. Columpis prop de la platja, Càmares webs. Carrossa nova sense finestra al sostre, Contes per a dormir. Coixins, coixins i més coixins. Colacao. Comunicar-se és millor que barallar-se. Cassette de Lluís Llach. Caragols, on? ggccrruag!. Corona de princesa també. Conguitos, Calcetins a ratlles en sabates a quadres, anar al Cinema i no poder acabar-se un porró gegant de Cotufes.

35 paraules importants per mi, i per tu. 3+5 també son 8. Crec que no t'he deixat cap, pre!!!!! wahaha!!!!


Eh gent, eh gent, va! Coses que comencen per C!!! i que tinguen a veure amb vosaltres, o que tinguen un mínim valor sentimental!!! No val repetir!!! :D 1, 2, 3 responda otra vez! ^^ jaja

Arriba un punt que és dificil, eh???

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.
Talia
jaja bé bé, veuus se t'han ocorreguuut jaja en no molta estona, jo he esatt molta meeees jajaja no ta malament jaja pero Caldria millorar jaja q nu 😉
19 D'octubre 2010
Ness
CATALUNYA CATALANA ;-)
20 D'octubre 2010
Àlex Palomares Gascón
Raquel !!! Que no val repetir .. i mira que ho has fet tu xDD
20 D'octubre 2010
German
La CADIRA dels COLLONS que no acabare mai, els COLOMS de casa Laura, el COLOMAR que te, que em va impresionar, les COSES del CUARTO de Talu, el meu COLGANT, les Lolites CALENTES de CARLOS, la CASSOLA d'arròs al forn de ma iaia, les plantes de maria que te el meu veï el del COMERCIET.... i COO maxooo... Veure més
20 D'octubre 2010