Marina
per en 4 d'Abril 2010
1,672 Vistes

Hola macos! Em dic Joan Barrina, pels amics JB, i sóc el fetge de la Marina. Us preguntareu... deu ser molt dura la teva feina, no? I no us enganyaré... ho és. La veritat és que ja amb 5 anys vaig patir hepatitis, ja sabeu, inflamació del fetge, i tothom es pensava que moririem, sisi, moririem del verb morir. Però per miracles de la vida... vam sobreviure. Aleshores vaig tenir una vida molt tranquil·la, a la Marina no li agradava ni el cava, ni el vi i odiava la pudor que cardava la cervesa. Llàstima que no fos sempre així. No sé si era amb 15 o 14 anys que vam anar a la festa de no sé quin poble. I ja va començar a tastar els cubates. -Això no entra ni volent; és fastigós- va pensar ella. Però quan sortia de festa... anava bebent. No em causava gaire feina. El problema va ser a partir dels disset, quan el beure ja era més seguit i el vi ja li començava a motivar. I... els divuit? El pitjor any de la meva vida. Els caps de setmana és un festival. I ara a l'abril ve la temporada alta, que li'n dic jo: entre l'aniversari, altres festes i finalment barraques a Figueres... és un no parar. Però en fi, aquí estem, aguantant el que em tirin a sobre.

La veritat és que la Marina se'n recorda molt de mi, sinó no estaria escrivint ara mateix. Sobretot se'n recorda de mi l'endemà de la festa: m'estic destrossant el fetge.... - però tot hi pensar això, arriba la següent festa i torna a beure. Esperem no morir. TOLOCA.

:)
He buscat fotos del fetge afectat per l'alcohol i no les penjaré pq cada cop que les miro, vomito!
Un bon cap de setmana. Ara toca fer el que no he fet durant tota aquesta setmana... dilluns de mona i dimarts classe. 

7DIES!!!!!!!


(( como explicartee; me gustas TÚ ))

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.
Delia
bueno marina jo soc de les teves que mai puc sortir de festa si no el meu fetge cada cop va acabant pitjor jaja. Pero bueno mentres es mantingui no cambio per res anar de festa (: jaja
4 d'Abril 2010
Victor
Que bo! xd Records a Joan Barrina! I si, apreparat ara quan comence a agradar-li la cervesa xd
6 d'Abril 2010
El meu no té res a dir...té molta sort xDD
6 d'Abril 2010
Talia
jajaja molt bo, mentre puga seguir fent la seua feina el fetge! per a que està? pse xD
9 d'Abril 2010