Ness
per en 7 D'octubre 2010
2,118 Vistes

Un equip d'investigadors han publicat a la revista Neurology aquest 2010 un estudi prou preocupant pel que fa als fàrmacs usats per a combatre les convulsions, normalment epilèptiques. Aquests investigadors, F. Andersohn; E. Garbe; R. Schade i N.S. Willich han fet un estudi amb 44.300 pacients que prenien antiepilèptics de recent creació entre els anys 199o i 2005 i, s'han adonat que hi ha un risc bastant elevat que aquests pacients pateixin al llarg del tractament, intents de suïcidi o que se suïcidin ja que aquests fàrmacs havien estat prèviament relacionats amb un risc de depressió.

Els pacients que reben aquest tipus de medicació presenten una més gran taxa de pensaments i comportaments suïcides que no pas aquells que van rebre un placebo, concretament un 0,4% enfront al 0,2%. Aquestes troballes recolzen la necessitat de que tots els medicaments contra l’epilèpsia hagin de portar una advertència sobre el risc de comportament suïcida.

Aquests medicaments són els següents:

1. Topiramato.

2. Tiagabina.

3. Levetiracetam.

4. Vigabatrina.

Així mateix, els fabricants d'aquests medicaments hauran d'advertir als usuaris d'aquests fàrmacs, que tenen un risc alt de patir Depressió i, seguidament, intent de suïcidi, suïcidi a seques o autolesió. A més a més, els propis neuròlegs hauran de deixar de visitar-los perquè ja no serà feina seva sinó  la del psiquiatre. (Ja ho veig: Keppra: Ese medicamento puede procovar al paciente depresión y intento de suicidio o autolesión". Us ho imagineu?, ara no tan sols pot matar, fumar, sinó curar-se d'epilèpsia).

http://www.neurology.org/cgi/content/abstract/75/4/335

Publicat a: Salut
Sigues el primer a qui li agrada això.
Talia
caram....... 1f61f.png!!!!!!!! q curios... intentes curar-te d'una cosa i al mateix temps, t'estas matant....... o et pots arribar a matar, tela!
10 D'octubre 2010
Ness
i alguns gamerussos encara tenen la barra de negar-ho....i davant l'evidència t'envien al psiquiatre perquè et "veuen" tocada de l'ala....
10 D'octubre 2010