Kuquet De Llum

Kuquet De Llum

Home. Viu a Botarell, Baix Camp, Països Catalans. 48 anys.
per en 13 Març 2013
Introducció: ...
926 Vistes 1 m'agrada
per en 11 Març 2013
Reciclatge, Sobreciclatge, Upcycling ^^ ...
754 Vistes 0 Li agrada
per en 24 Febrer 2013
Continuem amb l'arbre de Botarell després d'estar uns dies cercant (no comprant) material que ens anés bé. Evidentment si el material es comprés aniríem molt més ràpid al hora de construir-ho, però ja estàvem avisats i vam estar-hi d'acord. ...
843 Vistes 0 Li agrada
per en 22 Febrer 2013
Bon dia a la Vila dels Kuquets!!, avui us mostrem un treball fet amb fustes reciclades. Han sortit de palets que s'haurien cremat o llençat per qualsevol lloc. La fusta està molt treballada i tractada amb diferents processos per donar-li una semblança envellida. Em fet servir diferents tècniques de decapatge. ...
994 Vistes 0 Li agrada
per en 16 Febrer 2013
El 29 de gener vam trobar a l'estació de Riudecanyes/Botarell uns pneumàtics llençats, mentre estàvem fent una sessió fotogràfica amb n'Stel dels Kuquets i na Gemeta Kuqueta, dels nous models creats. Vam pensar que el millor que es podia fer era supraciclar-los.   ...
940 Vistes 0 Li agrada
per en 13 Febrer 2013
Descobriment a l'hora de dinar !! amb unes escarxofes fetes a la planxa hi he afegit ceba fregida deshidratada, alga nori torrada i kuqui salsa... uff, tremendes! Acaben de néixer les Kuquixofes !! ^^   ...
848 Vistes 0 Li agrada
per en 11 Febrer 2013
Us presentem la Kuqui Salsa, és una de les salses més fàcils de preparar que conec i no falta en els nostres àpats. La fem servir en el pa sol, acompanyat o en entrepà; a les amanides, en l'arròs i a tot arreu que hi vulguis donar un toc especial :P ...
897 Vistes 0 Li agrada
per en 6 Febrer 2013
    ...
953 Vistes 0 Li agrada
per en 30 Gener 2013
La gent tendeix a preocupar-se sobre les possibles carències que pot arrossegar la dieta vegana. Això es deu en part a la cultura social sobre els productes d'origen animal que s'ha creat al voltant d'una sèrie de mites insubsistents. Aquesta creença en les propietats quasi màgiques de tals productes està profundament arrelada a la nostra cultura, per raons històriques i sociològiques, fonamentalment procedents dels temps quan sols els rics podien permetre's el luxe de menjar carn... ...
946 Vistes 0 Li agrada
per en 30 Gener 2013
    ...
1.4k+ Vistes 0 Li agrada
per en 29 Gener 2013
En aquesta secció del blog no volem pas ser els més llestos de la classe, ni volem alliçonar a ningú, no som pas els primers en escriure articles així, però si més no son receptes que hem posat a prova i ens em inclòs entre el conillets d'índies humans per els experiments de degustació que em fet servir (hohoho). ...
1k+ Vistes 0 Li agrada
per en 29 Gener 2013
Avui diumenge em estat tot el matí i mig dia enfeinats a la cuina :P , deu n'hi do tot el que hem preparat per anar cruspint al llarg de la setmana. De totes les cosetes bonississimes que hem fet en destacaria per damunt de les demés el Puré d'Aubergínies o com ens agrada anomenar-lo: Baba Ghanoush. És una exquisida i suau pasta molt fàcil de preparar i igual que l'hummus, és un dels acompanyaments més tradicionals dins del menjar àrab. L'afició de la cuina àrab per les albergínies es reflec...
1.2k+ Vistes 0 Li agrada